Månadsgivare

Tack vare våra månadsgivare får Wale Wale Kenya en ekonomisk säkerhet som garanterar en långsiktighet i vårt arbete. De bidrag som kommer in varje månad gör det möjligt att planera verksamheten i förväg och utgör en ekonomisk förutsättning för den dagliga verksamheten, som t.ex. Wale Wale Library. Det gör er till några av de viktigaste grundpelarna i Wale Wale Kenyas arbete. Som månadsgivare bestämmer du själv hur mycket du vill bidra med. Alla bidrag gör skillnad!

Så här går du tillväga                             

Lättaste sättet att bli månadsgivare är via din internetbank. När du är inloggad på din internetbank går du till Autogiro. Här kan du skapa nytt autogiro genom att söka på Wale Wale Sweden. Under fliken för speciell information skriver du hur mycket du vill donera per månad. Efter att du fullföljt de olika stegen är du månadsgivare. Det tar bara ett par minuter. Tack för ditt bidrag!

Nedan visas exempel på  hur man ska gå till väga:

Swedbank

hemsida1

Nordea

hemsida2

Handelsbanken

hemsida3

Som månadsgivare får du i början av varje månad ett nyhetsbrev med information om vad som händer inom Wale Wale, både i Sverige och i Kenya. För att få tillgång till vårt nyhetsbrev mejlar du walewalesweden@gmail.com, så blir du registrerad.