Brevvänsprojekt Klostergården – Kibera

Ett av Wale Wale Swedens mål är att främja kontakter och utbyten mellan Sverige och Kenya. Nu har vi inlett ett samarbete där barn från Klostergårdens fritidsklubb i Lund brevväxlar med de yngre medlemmarna i Wale Wale Kenya. Vissa av de svenska barnen skriver direkt på engelska medan andra får hjälp att översätta sina brev. De första breven handlade om intressen, syskon, husdjur, favoritfärger och favoritmat och var fint dekorerade. För tillfället har vi 15 svenska och 18 kenyanska brevskrivare och andra omgången brev från Sverige kommer snart att skickas till Nairobi!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s