Lidingöloppet

Nu har du en fantastisk möjlighet att springa Lidingöloppet för en god sak och med grym uppbackning!

Sista helgen i september går Lidingöloppet av stapeln och Wale Wale kommer vara på plats. Just nu så bedriver Wale Wale Kenya sin största kampanj någonsin i syfte att samla in pengar till Wale Wale Future Center, ett helt nybyggt center som kommer göra det möjligt för organisationen att hjälpa fler ungdomar mot en ljus framtid genom utbildning och stimulerande fritid. Vi har fortfarande en bit kvar till vårt första delmål: att samla in 800.000 SEK för att köpa tomten där centret ska byggas. Vi vill nu ge Er möjligheten att springa för Wale Wale Future Center och Wale Wales ungdomar via Lidingöloppet. Tack vare grymma sponsorer har vi möjlighet att erbjuda er något extra om ni lägger till en donationssumma på anmälningsavgiften till Lidingöloppet. Varenda krona vi får in kommer användas för att förverkliga vårt mål!

Vi önskar en donation om 600 sek. För detta får du:

– Tillgång till vårt tält där vi tar hand om dina grejer och ser till att du får tillbaka dem smidigt efteråt.

– En hejarklack som stöttar dig på flera ställen utefter banan med energiprodukter från Maxim (värde c:a 300sek) och glada tillrop sång och trummor.

– En t-shirt (värde c:a 100 sek) med trycket Springer för Wale Wale (texten kan komma att ändras) som du givetvis behåller.

– Mat, dryck och fika efter målgången

– Genomföra detta tuffa men fantastiska lopp med vetskapen att din insats förbättrar livet för unga människor i ett slumområde på andra sidan jorden.

Så här registrerar du dig:

1. Anmäl dig till Lidingöloppet, 30km, 15km eller 10km. Platserna är begränsade så vänta inte för länge. Anmälan görs här: http://www.lidingoloppet.se/sv/Anmalan/#.V2pYWyOLQy4

2. Swisha till Wale Wale på 1233456258. Du kan även göra en vanlig överföring till vårt Bankgiro: 250-1617

3. Märk din insättning med LL (Lidingöloppet) och din mailadress

4. När vi tagit emot din insättning skickar vi ett mail till dig och bekräftar att du är registrerad samt skicka information till dig när vi närmar oss loppet.