Kreativt utbyte med svenska skolan

Wale Wale Kenya har tillsammans med den svenska skolan i Nairobi dragit igång ett projekt som kommer att löpa under mars och april. Utgångspunkten med projektet är att ungdomarna från Wale Wale Kenya och skolungdomarna från svenska skolan ska tillsammans i olika grupper använda ett kreativt uttryckssätt för att beskriva livet i Kibera, i kontrast till den svenska levnadssituationen. Detta ska göras med koppling till teman som ungdomarna själva valt vilka är: lycka, mötesplatser och möjlighet. 

Allt material som skapas ska samlas i en gemensam blogg i slutet av processen. Alla ungdomar har redan träffats under två tillfällen, en gång på ungdomscentret och en gång vid skolan, och vid det senaste tillfället beslutade de flesta grupperna för vad de ska producera. Det rör sig alltifrån om att göra låtar, till att genomföra intervjuer.

Här är några bilder från det senaste mötet vid svenska skolan.

 

 

.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s