Workshops i film, blogg och musik

Snart är april snart över och det betyder att workshopsen snart kommer till ett slut.

Under ledigheten har ungdomar från olika skolor i Kibera fått chansen att komma till Wale Wale och medverka i workshops i musik, blogg och film. Workshopsen har leds av våra projektledare som innan workshopsen blev utbildade i de tre olika kreativa aktiviteterna. Det har resluterat i att vi har haft många ungdomar här på centret. Vi har fått se hur ungdomarnas kreativitet och intresse har flödat samtidigt som vi ser tydliga resultat. Detta har gjorts möljigt av den franska ambasaden här i Nairobi, som har finansierat alla workshopsen. Detta projekt har gjort en stor nytta för organisationen och förhoppningsvis resulterar detta i att mer ungdomar får information om Wale Wale, att de lärt sig något de kan ha nytta av och att vi får några nya medlemar.

Det händer mycket på centret just nu, och imorgon (den 28/4) kommer också Wale Wale Dancers att uppträda på Junction. Ungdomarna har övat inför detta länge och vi är väldigt förväntansfulla att se resultatet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s