Samarbete mellan Wale Wale och Svenska skolan i Nairobi

I fem veckor har Wale Wale och Svenska skolan i Nariobi jobbat tillsammans med ett projekt om lycka, att besöka nya ställen och möjligheter. De fem projektledarna från Wale Wale jobbade tillsammans med tio elever från Svenska skolan för att gemensamt skapa olika sätt att uttrycka vad lycka, att besöka nya ställen och möjligheter är och betyder i Sverige och i Kenya. Detta resulterade i fem olika projekt ; Interviews in Kibera, Spoken Word, Modoya och två musikprojekt (Happy och Happiness).

Detta har varit ett väldigt interessant projekt som öppnat upp för många diskussioner och som har gett ungdomarna ny kunskap om en annan kultur. Det har varit en stor möjlighet att få jobba med ungdomarna från Svenska skolan och vi hoppas att detta är den första av många samabeten mellan Wale Wale och den Svenska skolan

Gå in på deras gemensamma blogg här för att se resultatet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s