Stor donation till kampanjen!

I eftermiddag är det återigen dags för dansträning på centret. Stämningen vid dessa tillfällen är alltid på topp och ungdomarna är fulla av energi, dock är det inte helt okomplicerat. För närvarande har vi plats för 10 ungdomar i dansstudion, som vanligtvis fylls med 30. Som ni förstår begränsar detta rörligheten och chansen till utveckling för våra dansare som får trängas ihop i studion, hur skall detta lösas?

Vi på Wale Wale har en lösning på detta. Genom att expandera centret och möjliggöra plats för fler ungdomar kan vi utöka vår medlemsbas till 300. För att detta ska bli möjligt behöver vi tillsammans jobba mot målet Wale Wale Future Center. Tack vare Lions Club Ljugarn är vi nu 20 squares närmare!

Låt DIG bli inspirerad av Lions Club Ljugarn och följ med på vår resa! #ShareaSquare
20-squares-lions-ljugarn
#WaleWaleSweden #WaleWaleKenya #Campaign

https://www.crowdrise.com/shareasquare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s