Kampanjens nya fokus!

Det nya året har redan tagit oss till mars månad! Denna vecka har det varit en hel del arbete inom organisationen med att lista våra mål med detta år samt se till att den nya styrelsen blir varmare i sina kläder. Detta är någonting vi gör årligen och är betydelsefullt för att se till att arbetet rullar på som det ska. Nu är det äntligen dags att skifta fokus mot kampanjen ”ShareaSquare”! Hittils har vi uppnått 426 Squares, detta tack vare alla fantastiska privatpersoner som har bidragit till kampanjen. Detta visar på att vi TILLSAMMANS kan göra vår dröm till verklighet – Wale Wale Future Center.

Efter årets uppstart har vi kommit fram till att för att kunna nå det totala målet – 100 000 USD – innan december 2017, behöver vi även donationer från företag. Vi uppmuntrar er därför att sprida information om kampanjen, framförallt för att företag ska vara en del av detta arbete och därmed även ingå samarbete med oss i CSR-syfte.

Vi är så glada över att ha kommit så långt som vi har gjort! Donationer görs genom denna sida. Spana också in vår nya kampanjvideo, producerad av ungdomarna själva på centret.

17015197_2235488396675639_264497908_o

Vi uppmuntrar ER att bli inspirerade av varandra och därmed sprida information om kampanjen, framförallt, #ShareaSquare!
#CSR #WaleWaleKenya

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s