Musik – ett stort intresse i Kibera!

God dag!

Vi hoppas att ni inte missat den nya releasen av 808s and melodies? Förutom denna fantastiska nyhet vill vi gladeligen meddela att musikprojektet är i full rulle på centret! Vi anordnar veckovis piano och gitarrlektioner som barnen och ungdomarna av alla åldrar kan ta del av. Kreativiteten flödar och härliga toner hörs från Wale Wales studio dagligen. Musik och särskilt musikproduktion är ett stort intresse i Kibera, det som hindrar de flesta ungdomar att utvecklas är av den anledningen att de inte har någon plats att kunna använda sin kreativitet på. Det Wale Wale erbjuder är en ungdomsgård som är öppen för alla ungdomar i Kibera. Kriteriet för att bli medlem är att vara involverad i minst ett projekt på centret, det finns med andra ord ingen medlemsavgift eftersom vi vill involvera ALLA ungdomar. För nuläget är det dock brist på utrymme på Centret för att kunna erbjuda denna möjlighet till fler ungdomar. Vår dröm är att genom Wale Wale Future Center kunna utöka vår medlemsbas från nuvarande 40 till ungefär 300!

17229901_2240628369494975_992399920_o.jpg
(Ben Avangi – en av medlemmarna på Wale Wale – producerar musik i Wale Studio)

För att vara med i arbetet mot Wale Wale Future Center – kolla in vår kampanj ”ShareaSquare” och SHARE MORE SQUARES med oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s